Om personuppgifter, cookies och upphovsrätt

Om personuppgifter

Så behandlas dina personuppgifter

Vid registrering via formulär på vår webbplats kan du bli ombedd att lämna  din mejladress eller andra detaljer. JobbaFriskNPF följer dataskyddsförordningen (även kallad GDPR) samt kompletterande dataskyddslagstiftning vid hantering av personuppgifter.

Vad för slags personuppgifter sparar JobbaFriskNPF

JobbaFriskNPF sparar endast namn och e-postadress som lämnas av dig när du fyller i något av våra kontaktformulär

Vem kan ta del av personuppgifterna

Det är endast de medarbetare på JobbaFriskNPF som behöver ta del av personuppgifterna för att utföra sitt arbete genom att till exemple svara på e-post som kommer att ta del av uppgifterna.

Tredjepartsinformation

Vi säljer inte, byter eller överför på något annat sätt dina personuppgifter till några externa parter.

Hur länge sparas personuppgifterna?

JobbaFriskNPF sparar bara personuppgifterna så länge det är nödvändigt för det syfte som de samlades in för.

Om Upphovsrätt på JobbaFriskNPF

JobbaFriskNPF är ansvarig för allt material på webbplatsen JobbaFriskNPF.se och dess underavdelningar. I vissa fall kan det röra sig om material från någon annan källa, detta anges då i anslutning till materialet.

Texter får användas så länge som källa anges och inga förändringar i det huvudsakliga innehållet görs. Det är viktigt att källa och datum alltid anges, eftersom JobbaFrisk-NPF uppdateras kontinuerligt.

En del av materialet på webbplatsen är bilder som är upphovsrättsligt skyddade och ägs av SLSO. Bilderna är skyddade enligt upphovsrättslagen och dessa får inte användas av andra än JobbaFriskNPF.se gör du det så bryter du mot upphovsrättslagen.

Har du frågor rörande detta använd vårt kontaktformulär.

Cookies (kakor)

JobbaFriskNPF.se ligger inom Stockholms läns sjukvårdsområde och vi använder vi oss av cookies (kakor) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen.

En cookie är en liten textfil som lagras på din dator. Cookien består av en liten datamängd med information om vad du gör när du besöker webbplatsen.

Det finns två typer av cookies

En permanent cookie ligger kvar på din dator under en bestämd tid.

En tillfällig cookie lagras tillfälligt i datorns minne under tiden du som besökare är inne på en webbsida. Tillfälliga cookies försvinner när du stänger din webbläsare. Tillfälliga cookies kallas även sessionscookies.

Så stänger du av cookies i din webbläsare

Om du inte vill att cookies ska sparas på din dator kan du välja att blockera dem i webbläsarens säkerhetsinställningar. Du kan också ställa in så att du får en varning varje gång webbläsaren vill spara ner en cookie till din dator.

Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se din webbläsares hjälpsidor för mer information.

Du kan neka användning av permanenta kakor utan att det påverkar funktionaliteten på webbplatsen. Nekande av sessionskakor kan dock medföra att vissa funktioner på våra webbplatser inte fungerar.

Cookies som används på SLSO:s webbplatser är bland annat:

  • Cookie-namn: ASP.NET_SessionId
    Beskrivning: Cookie som hanterar information ASP.NET’s id för den pågående sessionen.
  • Cookie-namn: Google Analytics (_ga, _gid, _gat)
    Beskrivning: Dessa cookies används för att samla in information om hur besökarna använder vår webbplats. Vi använder informationen för att kunna vidareutveckla och förbättra oss. Informationen samlas in i anonym form. Det som lagras är information om besöksantal, var besökaren kommer ifrån och vilka sidor som besökts.
  • Cookie-namn: jsCookieCheck-slso
    Beskrivning: jsCookieCheck-slso innehåller information om man har accepterat cookie-bannern
  • Cookienamn: BIGipServer-slso
    Beskrivning: är en cookie som lastbalanseraren sätter
  • Cookienamn: LastVisited
    Beskrivning: Är en cookie som minns vilken sida du besökte senast (observera att denna inte gäller alla SLSO:s webbplatser).